van der Heide – Habitat for Humanity

Met de Giant Survivalrun bouwen aan een betere toekomst

Bouwen aan een veilige wereld: van der Heide doet het iedere dag. Alle collega’s leveren vanuit hun eigen expertise een waardevolle bijdrage. Het begrip veiligheid is voor ons een vanzelfsprekendheid. Helaas is dit voor veel mensen anders. Ruim 1 miljard mensen leven onder zeer slechte omstandigheden, zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd. Habitat for Humanity bouwt veilige en betaalbare huizen in ontwikkelingslanden, waardoor mensen weer perspectief krijgen. Een prachtig initiatief. Daarom delen wij onze filosofie  met Habitat: samen bouwen we aan een veilige wereld.

Habitat for Humanity is een internationale non-profit organisatie, die degelijke en veilige huisvesting biedt voor gezinnen in ontwikkelingsgebieden. Habitat verstrekt een renteloze lening en bouwt huizen samen met lokale vaklui. Het initiatief hiervoor ligt bij de toekomstige huiseigenaar, die zelf een verzoek indient voor het huis, meehelpt tijdens de bouw en de woning terugbetaalt. Een eigen huis is de sleutel tot een betere toekomst.

Van der Heide is een commerciële organisatie en draagt via Habitat bij aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn van mening dat omzetstijging en winst niet de enige pijlers zijn onder een gezonde organisatie. Door deelname aan de Giant Survivalrun vragen we aandacht én geld voor Habitat for Humanity. Dat versterkt niet alleen de saamhorigheid maar werkt ook stimulerend. Kijk maar naar het stijgend aantal deelnemers namens van der Heide!

Het is alweer het derde jaar op rij dat we deelnemen aan de Giant Survivalrun en  dat medewerkers, vrienden en kennissen van ons bedrijf zich inzetten voor Habitat for Humanity. Hoewel de run best zwaar is, maken we er op de dag zelf altijd samen een feestje van.

We kijken nu al uit naar een sportieve én gezellige dag.

www.vanderheide.nl
www.habitat.nl