Uitnodiging: Vrijwilligers informatie avond

Uitnodiging voor alle vrijwilligers die ons helpen bij de GIANT Survivalrun op 16 september a.s.

Om deze dag tot een succes te maken is het van belang dat jullie weten hoe de dag gaat verlopen en wat er van jullie wordt verwacht. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor onze informatie avond op maandag 11 september in Dúndelle, waar onder het genot van een kop koffie of thee alles wordt uitgelegd.

Dit jaar hebben we 1100 deelnemers, verdeeld in 450 wedstrijdlopers die uitkomen in het landelijke klassement en 650 recreanten. De wedstrijdlopers zijn onderverdeeld in 230 jeugdige survivalrunners en 220 volwassenen die uitkomen in de officiële wedstrijdklasse KSR, de Korte Survival Run. Dit vergt een iets andere aanpak dan bij de recreatieve deelnemers.

De mannen die het parcours en de hindernissen hebben bedacht komen uitleg geven en daar ontvangen jullie ook het overzicht van het parcours en de hindernis die jullie bemannen. En uiteraard alle info die verder van belang is.

Mocht je verhinderd zijn, dan horen wij dit graag van je. Het is namelijk van groot belang voor een goed verloop van het evenement en de wedstrijd dat iedereen van te voren op de hoogte is van zijn of haar taak.

Waar: Recreatiecentrum Dúndelle, Mjumsterwei 16 in Bakkeveen
Wanneer: Maandag 11 september van 19.30 – 21.00 uur