SKILLS2GO

SKILLS2GO voor Survivalrun Bakkeveen

Sinds een aantal jaren ben ik verknocht aan deze sport. Het is een stoere sport en tegelijkertijd een sport voor iedereen: recreanten, kinderen, wedstrijdlopers, groepsrunners en ouder-kind runners. Ik denk dat er daarom tijdens de run zo’n gemoedelijke sfeer hangt. Belangrijk element hierin is dat de run mogelijk is gemaakt door honderden vrijwilligers. De hindernissen moeten gebouwd worden, bij iedere hindernis staan juryleden, veiligheid moet in orde zijn, enz.

Survivalrun Bakkeveen is ook een mooi metafoor, waar SKILLS2GO voor staat. Het is een run die alleen te halen is als je gericht traint. De hindernissen zijn te “technisch” om ze zonder training te nemen. Tijdens de eerste trainingen denk je dan ook: “dit lukt nooit!” En per week merk je dat je stappen maakt.

Zo werkt het ook in organisaties en bedrijven. Deskundigheid, klantgerichtheid, veiligheid en medewerkerstevredenheid, kun je alleen verbeteren als medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. En ook dat gaat niet vanzelf.

Als het je lukt consequent te trainen, ga je de run halen, zonder je polsbandje aan de jury te moeten afgeven. Dat lukt de ene keer wel en de andere keer niet. Als het lukt, geeft dat een enorme kick en als het niet lukt is het interessant om te kijken waar hem dat in zat.

Ook tijdens de run zelf, moet je soms energiebronnen aanboren, waar je het bestaan niet van af wist en dan kun je je over je zelf verbazen. Dat is misschien nog wel het leukst. Mensen die zich verbazen over hun eigen prestaties. Gelukkig kun je in een jaar heel wat survivalruns doen!

Informatie:

SKILLS2GO
Schapendrift 11
8435 WK Donkerbroek
06-22948446

www.skills2go.nl