Plaza de Kolk

Plaza de Kolk, baken in Bakkeveen

Al jaren strijken fietsers, wandelaars, motorrijders, kampeerders, vlooienmarktbezoekers en natuurlijk bewoners in de omgeving, graag neer bij Plaza de Kolk. Deze Plaza ligt als een baken aan de vaart, waar je niet om heen kunt. Het is een knooppunt, waar alle wegen op uit lijken te komen. Dat verklaart maar voor een klein deel, waarom mensen hier graag komen.

Eigenaren Jan en Tea Douwsma zijn gedreven en runnen de Plaza met passie. Dat is te merken, want van de 4500 cafetaria’s in Nederland, behoort Plaza de Kolk tot de top 100 allerbeste cafetaria’s. Dat uit zich in de kwaliteit en in de diversiteit, want ook voor luxere gerechten kun je hier goed terecht.

De Drive en passie waar Jan en Tea de Plaza de Kolk mee runnen, verklaart ook waarom zij de Giant Survivalrun een warm hart toe dragen en deze Bakkeveense run sponsoren. Tot het uiterste gaan om je doel en ambities te bereiken is iets waar Jan en Tea zich in herkennen.

Mooi dat Plaza de Kolk aan dit prachtige evenement bijdraagt. Met de vrijwilligers die er hard aan hebben getrokken deze run mogelijk te maken zullen we na afloop van alweer de 5e run dit met een etentje vieren in de Plazahut. Altijd weer een heerlijk moment, want de Plaza staat ook voor gezellig relaxen!

Informatie:

Foarwurker Wei 11,
9243 JZ Bakkeveen
Telefoon: 0516 541 905

www.snackbar-dekolk.nl