Nieuwsbrief

De nieuwsbrief met alle informatie is per mail verzonden naar alle deelnemers van de Giant Survivalrun Bakkeveen.

Niet ontvangen? Lees hieronder de hele nieuwsbrief.

 

Beste deelnemer,

nog een paar dagen dan is het zover, de 5e Giant Survivalrun in Bakkeveen op zaterdag 16 september.

Wij verwachten een fantastische dag en hebben alle vrijwilligers geïnstrueerd om het voor jullie een onvergetelijke dag te maken. Wij willen daarom aan jullie vragen, bedank al die mensen die dit mogelijk maken en dan hebben we allemaal een dag om niet te vergeten.

Parkeren, inschrijving, start- en finishlocatie : Recreatiecentrum Dûndelle, Mjumsterwei 16 te Bakkeveen.

Wij verzoeken alle deelnemers om zich een uur van tevoren te melden.

De startlijst is te vinden op onze website http://www.survivalrunbakkeveen.nl/survivalrun/startlijsten/
Bij de registratietafel ontvang je het wedstrijdshirt met startnummer, een rood bandje die zichtbaar om de pols gedragen moet worden en een genummerde zak voor de sporttas.

Er zijn kleedruimten en douches aanwezig bij het zwembad en de voetbalclub ernaast. Na het omkleden kan je bij de ‘TASSENOPSLAG’ op het terrein je tas in bewaring geven (onder toezicht). Na de run kun je de tas weer ophalen.

Verkorte regels bij hindernissen:
• Langzamere deelnemers laten snellere deelnemers voorgaan;
• Als je met een groep bent laat dan individuele deelnemers voorgaan en wacht ná de hindernis op elkaar. En maak zoveel mogelijk gebruik van één kant van de hindernis als die in meervoud is uitgevoerd;
• De hindernisjury geeft aan hoe de hindernis moet worden genomen. Je mag meerdere pogingen doen. Als de hindernis niet wordt gehaald, wordt het polsbandje ingenomen;
• De uitvoering van de hindernis kan per categorie verschillen;
• Aanwijzingen van de hindernisjury en de rayonhoofden moeten worden opgevolgd;
• Eventuele protesten dien je na afloop in bij de wedstrijdleiding, dus niet bij de hindernisjury.

Kledingadvies
Shirt: Een T-shirt met startnummer wordt door de organisatie verstrekt en is verplicht. Het nummer moet duidelijk zichtbaar zijn. Bij koude weersomstandigheden is het raadzaam om een thermoshirt onder het T-shirt te dragen.
Broek: Een strakke hardlooptight is het prettigst om in te lopen. Deze zit niet in de weg en droogt snel als deze nat wordt. Draag geen korte broek vanwege de schurende touwen en stekelige planten op de route. Een spijkerbroek wordt ook afgeraden.
Schoenen: Draag hardloopschoenen met een goed profiel zoals trailschoenen (verkrijgbaar via survival-outdoor-shop). Geen spikes en /of voetbalschoenen.

Toeschouwers
Voor de toeschouwers hebben we een fietsroute uitgezet langs alle hindernissen. Op de route is deze met bordjes aangegeven. Een parcourskaart met fietsroute is op de start en finishlocatie verkrijgbaar. En is ook te vinden op onze website. Deelnemers hebben overal voorrang op de fietsers. Het is niet toegestaan om mee te lopen op het parcours.

Horeca
Er zijn volop horeca faciliteiten aanwezig in Bakkeveen. Consumpties zijn verkrijgbaar in Dûndelle (start, finishlocatie) en in snackbar de Plaza midden in het dorp. Overnachten is mogelijk op camping de Wâldsang of in hotel restaurant de Stripe.

Meer info via
Website: www.survivalrunbakkeveen.nl
Facebook: Survival Bakkeveen
Twitter: @survivbakkeveen

Wij wensen jullie ontzettend veel succes en een beleving van formaat.

Met sportieve groet,
De organisatie