Nieuws

Survivalrun geannuleerd

Helaas….. de survivalrun van Bakkeveen gaat niet door! De 6e editie stond gepland voor zaterdag 30 maart 2019. De reden hiervoor is dat wij geen toestemming krijgen van de natuurorganisaties Fryske Gea, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Zij geven aan dat het broedseizoen loopt van 15 maart tot 15 juli. In die periode mogen er geen evenementen in de natuur plaats vinden. Benadrukt wordt dat het niets te maken heeft
Lees meer

6e editie Survivalrun Bakkeveen

De survivalrun van Bakkeveen die normaliter plaatsvind in september is verplaatst naar maart 2019. Veel vrijwillligers van de organisatie zijn in het zomerseizoen erg druk met ‘outdoor’ werk en andere bezigheden. Dit was niet meer te combineren met het organiseren van een dergelijk groot evenement. De 6e editie van de survivalrun in Bakkeveen vindt plaats op zaterdag 30 maart 2019.
Lees meer

Foto’s!

Een aantal fotografen hebben weer prachtige foto’s gemaakt tijdens de 5e editie van de Giant Survivalrun. Kijk hier voor de FOTO’S.
Lees meer

Sponsers van de Giant Survivalrun 2017

Zonder sponsors geen Survivalrun. Enorm bedankt voor uw bijdrage, inzet en enthousiasme voor deze 5e Giant Survivalrun Bakkeveen.
Lees meer

Parcours

De parcourskaart met de route en alle hindernissen staat online! Op de parcourskaart staat ook de fietsroute aangegeven en een aantal punten die wij points of interest noemen, mooie plekken met spectaculaire hindernissen. Het start- en finishterrein bij Dundelle, de Bakkeveense Vaart en natuurlijk ons eigen survivalterrein.
Lees meer

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief met alle informatie is per mail verzonden naar alle deelnemers van de Giant Survivalrun Bakkeveen. Niet ontvangen? Lees hieronder de hele nieuwsbrief.   Beste deelnemer, nog een paar dagen dan is het zover, de 5e Giant Survivalrun in Bakkeveen op zaterdag 16 september. Wij verwachten een fantastische dag en hebben alle vrijwilligers geïnstrueerd om het voor jullie een onvergetelijke dag te maken.
Lees meer

Startlijst online!

De startlijst voor de Giant Survival Bakkeveen 2017 staat online. Dit is een concept en wellicht zijn er gedurende de week nog kleine wijzigingen. Check daarom vrijdag nog een keer.
Lees meer

Uitnodiging: Vrijwilligers informatie avond

Uitnodiging voor alle vrijwilligers die ons helpen bij de GIANT Survivalrun op 16 september a.s. Om deze dag tot een succes te maken is het van belang dat jullie weten hoe de dag gaat verlopen en wat er van jullie wordt verwacht. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor onze informatie avond op maandag 11 september in Dúndelle, waar onder het genot van een kop koffie of thee alles wordt uitgelegd. Dit jaar hebben we
Lees meer

Slotpleatscombi

Ook dit jaar zit hij er weer in, de Slotpleatscombi! Een prachtige hindernis gebouwd in de bomenrij naast theehuis de Slotplaats. De Slotplaats en het bijbehorende landgoed zijn onderdeel van Natuurmonumenten. Zij stellen elk jaar hun landgoed ter beschikking voor onze survivalrun. De Slotpleatscombi is verwerkt in het lange parcours. Alle deelnemers van de 8,5 km komen hier langs. De wedstrijdlopers krijgen het flin
Lees meer