GIANT – Veenstra Bakkeveen

Giant – vertegenwoordigd door dealer Veenstra te Bakkeveen is sponsor van de Survivalrun Bakkeveen.

Giant-Veenstra-Bakkeveen

Garage- en Mechanisatiebedrijf Veenstra is al jarenlang een begrip in Noord Nederland op het gebied van met name landbouwmechanisatie. Veenstra is, onder de naam Giant Noord, de trotse dealer van Giant knikladers in het noorden. Deze hoge kwaliteit machines zijn door hun compacte formaat en korte draaicirkel op vele manieren inzetbaar. Zo worden ze veelvuldig gebruikt in de bouw, door agrariërs en hoveniersbedrijven en in maneges. Giant knikladers zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik.

Naast Giant knikladers en toebehoren kunt u ook bij Veenstra terecht voor tractoren en diverse andere landbouwmachines en aanbouwdelen, zowel nieuw als gebruikt. In de goed uitgeruste werkplaats verzorgen gekwalificeerde monteurs op vakkundige wijze alle nodige onderhoud en reparaties aan uw machines. En mocht zich tijdens werkzaamheden op uw bedrijf of op het land een calamiteit voordoen dan schroomt Veenstra niet om een monteur naar de betreffende locatie te sturen en u weer op weg te helpen.

Veenstra is tevens een garagebedrijf waar u terecht kunt voor auto onderhoud en reparaties. En moet uw auto APK gekeurd worden? Geen probleem – Veenstra is een RDW erkend APK bedrijf.

Informatie:

Garage en Mechanisatiebedrijf Veenstra Bakkeveen
Mandewyk 1a
9243 JW Bakkeveen
0516-541741

www.veenstrabakkeveen.nl